Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT/ VAS_xx - FLECK 5600SXT - Автоматски CWG Симплеx омекнувачи за вода

  • Шифра:
  • Бренд:
  • Цена: контактирај те не за цена денари

Автоматски CWG Единечен омекнувачи за вода, за циклусно снабдување со омекната вода, комплет со автоматска електронска управувачка глава тип: Pentair Fleck 5600SXT со вграден водомер, сад за солен раствор, усисна гарнитура, интерно поврзан, комплетиран, спремен за употреба

- номинален проток: 2000 - 4000 Литри/час ( во зависност од моделот)

- работен притисок: (2-6) бари
- маx. статички притисок: 10 бари
- циклусен капацитет : 160 - 300 м3 x оdH ( во зависност од моделот)
- контролер: Fleck 5600 SXT
- сад за сол од 70 - 125 лит ( во зависност од моделот) комплет со заштитна цевка и усисна гарнитура
- влез/излез 1"
- одвод 1/2

Таблетирана сол за јонски омекнувачи

Таблетираната сол, директно влијае на работата на јонскиот омекнувач. изборот на квалитетна таблетирана сол треба да е од големо значење за корисниците на јонски омекнувачи. Неквалитетната сол може да ја намали ефикасноста на јонскиот омекнувач и да доведе до скратување на неговиот век на траење. ...

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4" - Ecosoft BP_ES_FPV34ECOEXP

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на ...

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. DOW Filmtecmembrane...

УВ стерилизатор 12 гпм

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 12 галони во минута за Р.О. филтрирана вода. UV лампа од 39W, Inox304 куќиште, UV баласт со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата. УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се ...

УВ стерилизатор 24 гпм

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 24 галони во минута за Р.О. филтрирана вода. UV лампа од 2х39W, Inox304 куќиште, 2хUV баласти со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата. УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен шт...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси