Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Решенија за третман на отпадна вода

Бентен Пан започна соработка со една од водечките компании за третман на отпадна вода Nijhuis Saur industries, со што го збогати своето портфолио за понуда на уште едно решение за да ги задоволи потребите во повеќето индустрии.

Nijhuis е компанија која егзистира повеќе од 100 години ширум 120 земји во светот. Во своите редови има 230 вработени и повеќе од 50 партнери и агенти. За да одговори на барањата на 2400 референци Nijhuis нуди прилагодени решенија кон денешните предизвици во светски ранг - отпадна вода и нејзин третман.

 

Од локални па се до мултинационални компании Nijhuis нуди know-how во третманот на отпадните води во следниве индустрии:

1. Храна и пијалоци - ресторани, пекари, кетеринг, месна индустија (преработка на бело и црвено месо), зеленчук, процес на изработка на чипс, сокови, кафе и други пијалоци

2. Други индустрии - козметика, фамација, хемиска индустрија, метална индустрија, текстил, градежништво 

                            

 

                                                 

      

Nijhuis има искуство и експертиза потребни за да обезбеди рентабилно и дизајнирано решение на најпроблематичните локации. Секоја индустија се третира засебно почнувајќи од системски па се до оперативни и логистички понуди.

Нивната цел е единствена :

                                                                  " Претвори ја Oтпадната Вода во Профит"

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси