Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат подобар пристап на Македонските Производни компании до Решенија за Третман на Отпадните Води од индустријата. Со 115 годишно искуство Холандскиот производител и систем интегратор Nijhuis Industries (кој е еден од светските двигатели во индустријата за Третман на Индустриски Отпадни Води) ...

прочитај повеќе

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опрема, во спремност е да одговори на уште еден предизвик за третман на вода за потреби на плантажите за одгледување канабис / коноп. Со легализирањето на одгледување канабис / коноп или марихуана, во Република Македонија, за инвеститорите е уште еден предизвик за успешна бизнис приказна. ...

прочитај повеќе

Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан во салата на х. Александар Палас. Настан кој беше организиран на многу иновативен начин од младата екипа на Моментум, привлече таргетирана квалитетна публика, која пројави голем интерес за производите за прочистување вода од Бентен-Пан. Успешна промоција и забавно доживување.   ...

прочитај повеќе

НОВО - ФИЛТРИ БОКАЛИ

НОВО ВО БЕНТЕН-ПАН, ФИЛТРИ ЗА ВОДА. ФИЛТРИ БОКАЛИ - НАЈЕДНОСТАВНИОТ, НАЈБРЗИОТ НАЧИН ДА ДОЈДЕТЕ ДО КВАЛИТЕТНА ФИЛТРИРАНА ВОДА. ГОЛЕМ АКЦЕНТ Е СТАВЕН НА ФИЛТЕРОТ, КОЈ СО УНИКАТЕН МИКС НА ПОВЕЌЕ КОМПОНЕНТИ Е ВО СОСТОЈБА ДА ПРОЧИСТИ ГОЛЕМ СПЕКТАР НА ЗАГАДУВАЧИ. ОСВЕН БОКАЛИТЕ, НОВИТЕТ СЕ И УНИВЕРЗАЛНИТЕ КЕРТРИЏИ ЗА БОКАЛИ, КОИ ОДГОВАРААТ И НА ДРУГИТЕ БРЕНДОВИ НА БОКАЛИ. ПА СО СТАВАЊЕ ВАКОВ КЕРТРИЏ...

прочитај повеќе

Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016

Тимот на Бентен-Пан, со задоволство најавува дека во периодот од 01-05 март со свој штанд ќе учествува на саемот на градежништво. Сите кои пројавуваат интерес за нашите производи или услуги, се добредојдени на нашиот штанд. Однапред се радуваме на нашата средба. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.  

прочитај повеќе

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси