Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

БОКАЛИ ФИЛТРИ

Најлесниот и најпогодниот начин да се добие кристално чиста вода за пиење и за готвење. Овие филтри не бараат посебна врска со довод на вода и ќе бидат корисни за вас во секое време, насекаде - во стан, куќа, канцеларија, па дури и додека патувате!

БОКАЛ ФИЛТЕР - MAXIMA OCEAN

Maxima Ocean - компактен филтер бокал од 5,0 литри. Модерен дизајн и голем број на структурни предности кои давват удобност во секојдневното користење на филтерот. Вкупниот обем на бокалот - 5,0 литриОбемот на прочистена вода - 3,0 литри • За капакот за дополнување вода во филтерот, е предвидено о...

БОКАЛ ФИЛТЕР - LUNA OCEAN

Луна Океан - компактен филтер бокал од 3,5 литри. Модерен дизајн и голем број на структурни предности кои давват удобност во секојдневното користење на филтерот. Вкупниот обем на бокалот - 3,5 литриОбемот на прочистена вода - 2,0 литри • За капакот за дополнување вода во филтерот, е предвидено отв...

УНИВЕРЗАЛЕН КЕРТРИЏ ЗА ФИЛТЕР БОКАЛИ

Универзален кертриџ за филтер бокали. Компатибилен со модел Luna, Maxima, Аквафор, Brita...Кертриџот има 5 степени на филтрација на водата:1. Активен јаглен од кокосова лушпа и додавање на сребро бактерицидна компонента отстранува хлор, organochlorines, го штити филтер и прочистена вода од микроорга...

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси