Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Филтри и Системи за Домаќинства

Разни производи за филтрација на водата, за домашна употреба . Овие филтри се разликуваат од индустриските по капацитетот, дизајнот и самата примена. Системите се внимателно одбрани, да ги задоволат барањата и потребите на клиентите. Бентен-Пан, со своето искуство од над 10 години во оваа област е достоен пријател на секое домаќинство...

Од 2016-та година, Бентен-Пан, оствари деловна соработка со реномираната, светски позната компанија Ecosoft, ltd, со седиште во Украина и Германија. Нивните производи сега се достапни и на Македонскиот пазар по конкурентни цени.

Слободно побарајте не за повеќе информации и нарачки

Реверзно Осмозни Системи

Реверзната осмоза е мембранска филтрација со највисок степен на прочистување на водата. Теоретски низ неа поминуваат само молекулите на водата, а останатите соединенија се исфрлаат како концентрат во одводот. Во пракса ефективноста на Р.О. мембраните е 80-99% ефикасност на отстранување на разни соед...

Ecosoft - Ecozon - Решение Против Бигор

 Ecozon е иновативен еколошки филтерски медиум кој што предизвикува комплексно неутрализирање на тврдите јони во водата,  развиен од Украински научници. Оваа технологија ја намалува тврдоста на водата и спречува бигорот да се акумулира на греачите и на ѕидовите на единиците за размена на топлина во ...

Ecosoft - Ecomix - Решенија против Бигор, Железо, Манган, Амонијак, Органски Соединенија

Решенија за третман на проблематични води. 5 Решенија со 1 Уред. Со помош на Ecomix Филтрацискиот медиум на Ecosoft, имаме решенија против 5 проблематични елементи во водата. БИГОР, ЖЕЛЕЗО, МАНГАН, АМОНИЈАК И ОРГАНСКИ СОЕДИНЕНИЈА. ВРВЕН Филтрациски медиум со докажани својства. Тестиран и Сертифиц...

Филтерски Системи

Филтерски Системи на принцип на кертриџ филтри. Разни комбинации на повеќе типови на филтри, протоци и процеси.

Омекнување на вода

Водата постојано циркулира во природата. Еден дел од површинската вода испарува и се враќа во форма на врнежи. Поради природната содржина на јаглерод диоксид во атмосферата врнежите стануваат слабо кисели, а со тоа и одличен растворувач. Ваквите врнежи растворуваат супстанции од органско и неорганск...

Алкализатори Јонизатори на вода

Уреди кои освен што ја филтрираат водата играат и уште поважна функција, а тоа е АЛКАЛИЗИРАЊЕ  на водата. Пиејки ја алкализираната вода Вие го алкализирате и вашето тело, што допринесува во подобро справуввање со многу болести и пореметувања. Постојат голем број на научни откритија кои ја поврзуваа...

БОКАЛИ ФИЛТРИ

Најлесниот и најпогодниот начин да се добие кристално чиста вода за пиење и за готвење. Овие филтри не бараат посебна врска со довод на вода и ќе бидат корисни за вас во секое време, насекаде - во стан, куќа, канцеларија, па дури и додека патувате!

UV Стерилизатори за Домашна Употреба

UV Стерилизатори со помали капацитети кои ги задоволуваат барањата на домаќинствата. UV дезинфекцијата е најчест облик на дезинфекција со различни апликации. Предностите кои UV ги има над конкурентните уреди за дезинфекција се: не го менува нити влошува вкусот, мирисот, бојата, не ја менува pH на во...

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси