Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

HY-720 - Променлив кертриџ за Јонизатор за вода

  • Шифра: 20111
  • Бренд: Аqua Win
  • Цена: 3.100,00 денари

Јаглен филтер за Јонизатор модел HY720, да ги елиминира оловото,, хлориди, органски загадувачи, кал, р'ѓа и мириси.

капацитет: 6000 литри

животен век: 12 месециprocessed

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси