Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CB-NS-20" - 20" Aктивен јагленов блок филтер и Нано Сребро

  • Шифра: 20461
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.500,00 денари

20" CTO Nano-Silver Activated Carbon Filter Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена.

отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

капацитет: 15000 литри

проток: 1,5 GPM

животен век: 6-12 месеци

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси