Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Mini-TDS - Mini TDS Мерач

  • Шифра: 20503
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 930,00 денари

Mini TDS Мерач за проверка на чистота на водата преку мерење концентрација на Вкупно Расворени Загадувачи во водата

Good/Bad сијалички ( TDS < 40ppm GOOD ), (TDS > 40ppm BAD)

напојување: 1 батерија од 3Vдимензии 72 х 35 x 30 (mm)

тежина: 60 грама

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси