Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" kertridz - 10" Дополнувачки празeн кертриџ

  • Шифра: 20419
  • Бренд:

Празен дополнувачки кертриџ со волумен на исполна 0,6 литри.

Исполната се одредува према потребите.

10"  Празен кертриџ

Исполна со волумен 0,6 литри

Наменет за стандардни 10" куќишта

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси