Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

BP_AW_HY-720 - Јонизатор - Алкализатор на вода, за под садопер

  • Шифра:
  • Бренд: Аqua Win
  • Цена: 55.180,00 денари

Јонизатор - Алкализатор на вода, за под садопер, со елегантна електронска чешма која се монтира на садоперот, вграден филтер од активен јаглен и импрегнирано сребро, кој овозможува отстранување на голем дел на нечистотии и антибактериски медиум.. 100% Титаниумски 4 плочи со кои се извршува алкализација на водата. 4 Нивоа на алкалност, 1 ниво на филтрирана вода и 1 ниво на кисела вода. Систем со автоматско испирање на електродите при секое стартување и при поминати 50Л вода. 

животен век на електродите: 5-15 години, при просечно производство на 40Л вода на ден

животен век на филтерот: 6.000 Литри или 12 месеци

Работен притисок: 1,5 - 6 бариел.

напојување: 220 VAC

димензии (cm) 13 (D) x 33(V) x 21 (Š)

тежина: 4 kg

HY-720 - Променлив кертриџ за Јонизатор за вода

Јаглен филтер за Јонизатор модел HY720, да ги елиминира оловото,, хлориди, органски загадувачи, кал, р'ѓа и мириси.

BP105M - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем со минерален филтер - за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. 5 фази на прочистување на водата вклучително и минерализацијаоколу 7,9 L вода за пиење на часEcosoft мембрански ел...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси