Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

седиментен 10“ - 1 микронски филтер

  • Шифра: 20402
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 240,00 денари

10“ - 1 микронски седиментен променлив филтер - Трет степен на реверзно осмозните системи

отстранува песок, кал, прашина и други механички честици до 1 микрони

10 х 2,5 “ - Седиментен Полипропиленски Филтер

номинална пропустливост - 1 микрон

материјал - 100% чисти полипропиленски влакна

просечен животен век: 6 месеци*

* во зависност од квалитетот на водата

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси