Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

TDS Мерач за проверка на чистота на водата

  • Шифра: 20501
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.175,00 денари

TDS Мерач за проверка на чистота на водата преку мерење концентрација на Вкупно Расворени Загадувачи во водата. Вградена функција за автоматска температурна компензација, мерење на температура, Ауто исклучувачка функција, за заштеда на батериите...

скала 0-9990 ppm
резолуција 1ppm, точност 2ppm
напојување: 1 батерија од 3V
Заштитна футрола
ATC, Automatic Temperature Compensation
мерење на температура
Калибриран во раствор од NaCl 342 ppm
димензии 155 х 31 x 23 (mm), тежина: заедно со футрола 77 грама

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси