Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

PPCT-30 - Филтер за над садопер

  • Шифра: 20301
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 2.650,00 денари

Филтер за над садопер, се поврзува директно на чешмата

комплет со адаптер за на чешма, куќиште и кертриџ

кертриџ: Јаглен Блок филтер од коруба од кокос

отстранува: хлор, песок, кал, вкусови, мириси и други штетни хемикалии...

Капацитет: 7 500 литри

Работен притисок: 1,0 - 5 бари

димензии (cm) 15 (дијаметар) x 28 (L)

тежина: 1 kg

10" CB - Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос

Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системиотстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси