Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Дозирна Пумпа 10 бари - 4 литри - VCO1004

  • Шифра: 10010696
  • Бренд: EMEC - Italy

Микропроцесорски управувана дозирна пумпа за дозирање на мали/средни концентрации на хемикалии,

Протокот за дозирање е одреден преку потенциометар за подесување на број на импулси. Kонстантно дозирање со мозност и за делител на импулси (однос 1:10).

Kомплет со арматура за всмукување и арматура за дозирање со неповратни вентили.

- Ел. Напојување: 220VAC
- тип на дозирање: константно
- подесување на доза за дозирање: 0-100%
- мод за поделба на доза: 1 /10
- работен притисок: 0-10 бари
- проток макс: 10-4 л / час
- Усисна гарнитура: PVDF 4x6
- потисна гарнитура: 4x6
- потекло: Италија

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси