Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1" - Ecosoft

  • Шифра: 20452
  • Бренд: Ecosoft - Made In Italy
  • Цена: 2.480,00 денари

10" Прозирно Куќиште, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1", навој метален.
ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони

Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електричните греачи од Бојлери, Машини за перење, и други уреди...

Капацитет на Филтрација 0,5 до 1,5 м3/час, наменет за ладна вода.

комплетот се состои од:

- куќиште 10“ прозирно

- Држач за куќиште, пластичен

- пластичен клуч за отварање на куќиштето

- проток - до 1,5 м3/час

- одговара за кертриџ - 10“ (2,5“ х 10“)

- пад на притисок - 0,1 бар

- работен притисок - 2-6 бари

- температура на водата - 4 - 30 ºC

- Приклучок In/Out - 1"

- Димензии (Ш х Д х В) - 12 х 12 х 32 cm

- тежина - cca 1kg

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси