Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Anti-scale Филтер против бигор за машини за перење.

  • Шифра: 20338
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 992,00 денари

Ги заштитува грејните тела. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија и детергенти до 30%.Го подобрува квалитетот на алиштата. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

 ЕДНОСТАВНА И БРЗА МОНТАЖА.

Погледнете го видеото и бидете свој мајстор.

Количина на филтрациски материјал: 100мл
Промена: 6-12 месеци максимум или до 20 000л.
Приклучок: 3/4“ (влез/излез)
Висина 130мм
Ширина 65мм
Температура на вода- +4◦...+30◦С
Работен притисок: 3 - 6 бари

Рефил полнење за две дози Ecozon филтрациски материјал за филтер против бигор за машини за перење

Се користи за дополна на филтерот за машини за перење. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Ги заштитува грејните тела и ја подобрува нивната ефикасност. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија до 30%. Овозможува непречено функционирање на бојлерите и грејните тела. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. ...

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. Отстранува: хлор, ...

Филтер за туширање - PPSF1

Филтер за туширање - отстранува: хлор,хлороформ, железо, оксиди, вкусови, мириси и други штетни хемикалии за кожата и косата

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси