Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

За нас

Бентен-Пан, ДОО Скопје е компанија која егзистира од април 2005 год, успешно се шири на Македонскиот пазар и кај клиентите остава впечаток на задоволство, доверба и сигурност за понатамошна соработка во секој од нејзините сектори.

Менаџментот на компанијата е сочинет од г-дин Игор Пандилов и Дипл. Ек. М. М. г-дин Сашо Пандилов.

 
Во рамките на работењето Бентен-Пан е компанија организирана на следниот начин.

  • Продажно-изложбен салон, во ТЦ Буњаковец, сутерен лок.11 со работно време пон.-пет.  10:00 - 17:00 , саб.10:00 - 15:00 , недела и државни празници неработни.
  • Администрација, Менаџмент, Сервис, Магацин, Логистика. Локацијата на канцеларии и магацин на ул. 14-ти Декември 20/1, во близина на Дом за слепи лица, во Кисела Вода, Скопје

Клучните луѓе во компанијата се со постојано вработување, а дел од помошниците и засилувањето на тимовите со обучени надворешни соработници се врши со спогодбен договор за одредена работа се со цел, за да овозможи квалитетна услуга и клуч на рака на клиентот.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси