Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 12 гпм - S55

  • Шифра: 20437
  • Бренд:
  • Цена: 25.730,00 денари

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 12 галони во минута за бистра филтрирана вода. UV лампа од 55W, Inox304 куќиште, UV баласт со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата.

УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 12 gpm (45 L/min / 2700L / h) - Филтрирана бистра Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 3/4“

- Димензии: H x W x L (mm) : 85 x 63,5 x 950
- Моќност: 55W

- Животен Век на УВ сијалицата - до 9000 работни часа

- UV доза >40mJ/cm2 при проток 2,7 м3

- UV доза >30mJ/cm2 при проток 3,7 м3

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4" - Ecosoft

10" Прозирно Куќиште, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електрични...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси