Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Автоматски исклучувачки вентил по дефиниран проток

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua WIn
  • Цена: 1.860,00 денари

Автоматски исклучувачки вентил на зададен капацитет на протечена вода. Можност за подесување на прекин на довод од 100-1990 галони протечена вода. Корисен додаток за да спречи користење на филтер повеќе од неговиот пропишан капацитет и притоа ги заштити корисниците од недоволно исфилтрирана вода. Тип на мерење. механички, без употреба на ел. енергија.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси