Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" KDF - Смеса од зрнест активен јаглен и KDF55 „златен песок“

  • Шифра: 20411
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1.550,00 денари

Смеса од зрнест активен јаглен и KDF55 „златен песок“ - Филтер за самостојна филтрација или како дел од реверзно осмозните системи

отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, олово, бакар, и други тешки метали и хемикалии

10“ филтеркапацитет: 19 000 литри,

животен век: 12 месеци

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси