Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Ecosoft - ROBUST - Direct Flow - Реверзно Осмозен Систем

  • Шифра: 20152
  • Бренд: ЕCOSOFT

Барате, Реверзно Осмозен Систем со поголем капацитет? Сакате директно прочистена вода од Р.О. системот, без складирање во резервоарот? Имате Кафе Бар или ресторан и сакате Висококвалитетна вода за да ги изненадите Вашите гости со уникатен вкус на кафето и чајот? Коцките мраз, да се без мирис и партали перут?

Ecosoft Robust, Реверзно Осмозниот систем е изборот за Вас.

Ecosoft - ROBUST Петостепен Реверзно Осмозен Систем со вградена пумпа, манометри за под садопер со голем капацитет - филтрација 0,0001 микрон, х 3 - 100gpd - DOW membrane inside
-отстранува: хлор, бигор, азбест, ураниум, хром, олово, бакар, жива и други тешки загадувачи ...
Примена: За чистење на водата во кафулиња, ресторани, станови, куќи, аптеки, лаборатории.

 

Flow capacity, L/hour*: 60
Recommended volume per day, L/day: 500
Maximum volume per day, L/day: 1 440
Membrane service life, L**: 24 000
Prefilter cartridges service life, L**: 8 000
Inlet pressure, bar.: 2–5
Temperature of water, °С: 4–30
Electrical rating: 230 V, 50 Hz
Power: 80 W
Dimensions, mm (H × W × D): 420 х 425 х 220

 

* At 25 °C feed water temperature, 1000 mg/L mineralization
** Provided that feed water meets potable water quality criteria

10" CB - Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос

Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системиотстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

GAC-RO105 - Зрнест активен јагленов филтер

Зрнест активен јагленов филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системи отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

седиментен 10“ - 5 микронски филтер

10“ - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Минерален in-line филтер - Ecosoft

Минерален in-line филтер - Додаток или составен филтер на реверзно осмозните системи - Ја збогатува чистата вода со најнеопходните минерали како калциум, магнезиум и врши корекција на pH вредноста. Комбинација на два филтрациски материјали: активен јаглен од коруба од кокос и Calcite овозможува подо...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси