Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 36 гпм - S165W

  • Шифра: 20859
  • Бренд:

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 36 галони во минута за бистра филтрирана вода. 3 x UV лампи од 55W, Inox304 куќиште, 3 x UV баласти со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата.

УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 36 gpm (140 L/min / 8400L / h) - Филтрирана бистра Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 6/4“

- Димензии: H x W x L (mm) : 283 x 133x 950
- Моќност: 165W (3 x UV сијалици по 55W)

- Животен Век на УВ сијалицата - до 9000 работни часа

- UV доза >40mJ/cm2 при проток 8,3 m3/h

- UV доза >30mJ/cm2 при проток 11 m3/h

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1"

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1", комплет со држач за на ѕид и клуч за отварање. ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси