Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

TWIST-IN седиментен променлив филтер - BPAW-B217-12

  • Шифра: 20457
  • Бренд: AquaWin
  • Цена: 930,00 денари

TWIST-IN седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи.

отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

100% чисти полипропиленски влакна
животен век: 6-12 месеци, 6000 литри

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси