Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

TFC-NS - TFC Реверзно осмозна мембрана и Нано Сребро

  • Шифра: 20435
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 4.650,00 денари

King-Pro 50G RO Membrane (Plus Nano-Silver) TFCРеверзно осмозна мембрана - Четврт и најважен степен на реверзно осмозните системи и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена.

молекуларно отстранува бигор, олово, бакар, азбест, жива, нитрити, нитрати, ураниум, 85-99,9% од сите растворени загадувачи метали, бактерии, вируси...

капацитет: 189 литри на ден,

животен век: 2-4 години, 37 000 литри

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси