Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

pH meter (pH pen) - pH Мерач

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 4.030,00 денари

pH Мерач за проверка на киселинското ниво на водата - Водоотпорен Class IP 67 Class IP 67

скала 0-14 pHрезолуција 0,1 pH

точност: +/- 0.2 pH

напојување: 1 батерија од 3V

димензии 150 х 30 x 24 (mm),

тежина: 85 грама

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси