Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Мерач на проток - Дигитален - BP_AW_DigiFlow_8000T

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.170,00 денари

Digi Flow 8000T, Дигитален мерач на проток, програмибилен за информирање, аларм после помината веќе зададена количина на вода и/или после однапред зададен временски рок. Заштеда на батерии со автоматско исклучување после 10с. доколку нема проток на вода

примена: за пратење на истрошеноста на филтрите и нивно навремено менување.напојување: 2 батерија од 1,5V, ААА

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси