Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Реверзно Осмозен Систем за над садопер - BP_AW_5099T

  • Шифра: 20125
  • Бренд: AquaWin
  • Цена: 30.380,00 денари

Водата е најважниот составен дел од човечкото тело и затоа игра водечка улога во сите процеси што се одвиваат во него. Водата за да биде делотворна секогаш треба да биде кристално чиста со врвен квалитет.

Реверзно Осмозен Систем со прекрасен модерен дизајн кој може да го користите и под садопер со посебна чешмичка или над садопер како диспензер за вода.

отстранува: кал, песок, хлор, бигор, азбест, ураниум, хром, жива, вируси, бактерии, олово, бакар, флуор, азбест, пестициди и други тешки загадувачи...

Р.О мембрана 190 литри/ден
Работен притисок: 2,7 - 5,5 бари
Резервоар: 7,5литри, вграден
димензии (cm) 37 (L) x 50(H) x 27 (W)
тежина: 12,5 kg

BPAW-B217-14 - TWIST-IN GAC зрнест активен јагленов филтер

TWIST-IN GAC зрнест активен јагленов филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системи - - HY-8099 отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

BPAW-B217-15 - TWIST-IN Aктивен јагленов блок филтер

TWIST-IN Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос - Трет степен на реверзно осмозните системи отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

PC-RO105 - Пост јагленов in-line филтер

Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос - Петти степен на реверзно осмозните системи NSF одобрен филтер за подобрување на вкусот на водата. Наменет да отстрани мириси од стоење на водата во резервоарот

TFC Filmtec Реверзно осмозна мембрана 50 GPD, proizvedena vo Amerika DOW Filmtec

TFC Filmtec Реверзно осмозна мембрана 50 GPD, proizvedena vo Amerika DOW Filmtec, со супериорна филтрациска моќ - Четврт и најважен степен на реверзно осмозните системи молекуларно отстранува бигор, олово, бакар, азбест, жива, нитрити, нитрати, ураниум, 85-99,9% од сите растворени загадувачи метал...

TWIST-IN седиментен променлив филтер - BPAW-B217-12

TWIST-IN седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи. отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

MINER-RO105 - Минерален in-line филтер - Ecosoft

Минерален in-line филтер - Додаток или како шестти степен на реверзно осмозните системи - Ја збогатува чистата вода со најнеопходните минерали како калциум, магнезиум и врши корекција на pH вредноста

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси