Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Polifosfati doza - Polifosfati пакување

  • Шифра: 80002
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 930,00 денари

Polifosfati пакување една доза за 10“ празен кертриџ

Примена: Против бигор, не дозволува бигорот да се налепи на греачите и цевките

животен век: 12-18 месеци

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси