ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ

B-P alarm - Бентен-Пан, спонзор на Adria Security Summit 2019

Skopje 2019 - Adria Security Summit 2019, се одржува во х. Александар Палас. Бентен-Бан, со својот оддел B-P alarm, е сребрен спонзор кој дава подршка на еден од водечките настани во сферата на обезбедувањето. Со богат распоред на дискусии и панели, голем број на експерти од меѓународната заедница со цел, споделување и надградба на знаењата и искуствата на присутните и VIP гостите. За сите заинтересирани повеќе информации на следниов линк https://www.adriasecuritysummit.com