Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Диспензери за Топла / Ладна Вода

Диспензери за топла, ладна и амбиетална вода. Со вградени филтри или за приклучување на системот за прочистување на вода.

Идеално за Канцеларии, Чекални, Погони, Хотели, Ресторани...

Изгасете ја жедта на Вашите клиенти, вработени со квалитетна вода и тие ќе Ви бидат благодарни.

 

 

 

Диспензери со вградени филтри

Диспензери за топла, ладна  и амбиентална температура на водата - овде со вградени филтри. Водата се филтрира на самото место за користење, со што се овозможува подобар квалитет на водата, свежа вода во секое време, заштитена од надворешни влијанија, како во диспензерите со галони на врвот. Идеалн...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси