Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Диспензер OVIO OHC-500

  • Шифра:
  • Бренд: OVIO - Korea

Самостоечки Диспензер за Топла и Ладна Вода со Модерен Тенок Дизајн кој е со можност да се вклопи на скоро секој простор. Компактниот дизајн зафаќа мал простор и е лесен за монтажа. Со вградената заштита од прегревање го штити греачот и корисниците на диспензерот. Уредот е наменет да биде приклучен на постоечки филтерски или реверзно осмозен систем, или да во него бидат инсталирани филтри. За повеќе информации, слободно побарајте не.

 

Димензии: 260mm(W) x 462mm(D) x 1120mm(H)
Тежина: 22Kg
Ел. Напојување  AC 220 ~ 240V 50/60Hz,
Топла Вода темп. 80℃ ~ 90℃
Ладна Вода темп. 4℃ ~ 12℃
Амбиентална темп. Кога прекинувачот за топла вода е исклучен
Ел. потрошувачка Топла вода 350W
Ел. потрошувачка Ладна вода 100W
Резервар за Топла Вода

2Liter

Резервар за Ладна Вода

3.2Liter

Средство за ладење

R134a

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. Отстранува: хлор,...

PC-NS - Пост јагленов in-line филтер и Нано Сребро

n-Line 1CL-10 Nano-Silver Activated Carbon Filter - Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос, и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена. отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

PC-RO105 - Пост јагленов in-line филтер

Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос - Петти степен на реверзно осмозните системи NSF одобрен филтер за подобрување на вкусот на водата. Наменет да отстрани мириси од стоење на водата во резервоарот

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси